U bevindt zich hier://Over ons
Over ons 2019-01-30T17:06:21+01:00

Over ons. Dit is wie we zijn en waar we voor staan.

Bedankt voor de genomen moeite om deze specifieke pagina te bekijken. Meestal wanneer men een -over ons- pagina bezoekt is dat omdat men weliswaar getriggerd is door de goede verhalen op de andere pagina’s maar toch nog net even dat stukje betrouwbaarheid wil checken. Naar alle waarschijnlijkheid heeft u nog wel een aantal vragen over wie we zijn voordat u de stap zet om ons te benaderen. En dat begrijpen we natuurlijk!

Wat is Kubus?

Kubus is een franchise keten in de administratie branche. Het is een samenwerking van administratieve, fiscale en juridische adviseurs die de handen ineen hebben geslagen om de markt te kunnen veroveren. Inmiddels is onze dienstverlening binnen Kubus sterk verbreed en kunnen we u ook voorzien van specialistisch advies en werkzaamheden in subsidies, assurantiën, sales, marketing, acquisitie, reclame en commerciële trainingen. Kubus staat voor de kwaliteit van de grote spelers op de markt met de charmes van het kleine kantoortje op de hoek.

…en wat doet Kubus Heerenveen dan precies?

Kubus Heerenveen is een administratiekantoor dat zich richt op de kleine ondernemers en middelgrote ondernemingen met of zonder personeel in Zuidwest Friesland. Hetgeen waarmee we ons onderscheiden ten opzichte van de concurrent zijn ons uiterst commerciële team, onze scherpe tarieven en onze kennis en wil op het gebied van automatisering.

…ja, ja…en hoelang bestaat Kubus Heerenveen dan?

Kubus Heerenveen bestaat sinds april 2014 en komt voort uit een fusie tussen het administratiekantoor van de ervaren fiscaal specialist Jan Kruithof en twee commerciële specialisten Jos Attema en Hilbert Kuipers van het marketing en sales bureau Eyesiiopen uit Heerenveen.

..oh, ervaring genoeg dus. Maar…hoe zijn jullie ontstaan dan?

Jan’s eerdere administratiekantoor was een klant van Jos en Hilbert waarvoor zij de telefonische acquisitie en sales werkzaamheden uitvoerden met Eyesiiopen. Door de vele telefonische acquisitiegesprekken met ondernemers door heel Nederland werden de vele zwaktes () van administratief dienstverleners in het algemeen blootgelegd. Denk aan matige communicatie, stugge houding, ouderwetse opvattingen, ondoorzichtig handelen, weglopen voor automatisering, uurtje-factuurtje, etc. Hierop ontstond het idee vanuit Jos en Hilbert om samen met Jan een kantoor op te zetten dat haaks op de zwaktes van de concurrent ging staan.  Voilà, daar was Kubus Heerenveen.

…maar waarom bij een franchise als je het zelf ook kunt?

Niemand kan en weet alles. Met de Kubus Coöperatie achter ons beschikken we over een fantastisch breed georiënteerd netwerk op diverse vlakken waarmee onze services veel interessanter zijn voor onze klanten dan veel andere dienstverleners die zich slechts beperken tot de administratie. Daarnaast was het ook een strategische beslissing omdat ook Eyesiiopen is ondergebracht bij de formule als een Kubus kantoor. Handelend onder de naam Kubus Smart levert Eyesiiopen namelijk binnen de Kubus franchise formule en haar klantenkring alles op het gebied van sales, marketing, acquisitie, reclames en commerciële trainingen. Leuk weetje: ook onze website is door Jos en Hilbert gebouwd.

Ok, ok, mooi verhaal maar waarom zou ik voor jullie kiezen?

In ieder geval niet omwille van gladde praatjes want daar houden we niet van. Als u voor ons kiest dan moet dat zijn op basis van gunnen en wederzijds vertrouwen. In ons vakgebied bestaan veel cowboys en dat maakt het ook zo ontzettend lastig om deze vraag te beantwoorden. De enige beloftes die wij kunnen doen is dat het belang van onze klanten altijd voorop staat en dat wij onze klanten behandelen zoals we zelf ook behandeld wensen te worden. In onze optiek is dat de essentie van commercieel denken en handelen. Het geld komt op de tweede plek.

Hoe kom ik met jullie in contact?

Heel eenvoudig. Via ons centrale telefoonnummer 0513-724206, per mail op heerenveen@kubus.nl of via de contactformulieren van onze website die op iedere pagina te vinden zijn. U heeft onze toezegging dat de deur altijd openstaat voor een goed maar vrijblijvend gesprek onder het genot van een heerlijke kop koffie. We kijken naar u uit!

Jan Kruithof
Vestigingshouder

Hulp Nodig?

WhatsApp met ons!
24 uur per dag, 7 dagen per week.

06-14715366

…of doe een terugbelverzoek!

Onze medewerkers bellen uw dezelfde werkdag nog terug tussen 9:00 tot 17:30 uur.