Overstappen 2019-01-30T17:06:20+01:00

Overstappen van boekhouder. Eenvoudig en snel.

Overstappen van boekhouder of administratiekantoor is eng en vervelend maar toch is er slechts één reden te bedenken om het wel te doen…omdat u er beter van wordt!

Kubus Heerenveen is…

 • Goed in fiscale zaken
 • Volledig geautomatiseerd

 • Centraal bereikbaar
 • Uiterst klantvriendelijk

Vraag een gratis & vrijblijvend adviesgesprek aan!

  Gun uzelf een kennismakingsgesprek!

  Er zijn duizenden excuses te verzinnen om niet over te stappen en het bij het oude situatie te laten maar…
  De keerzijde kan zijn dat u iets moois, innovatiefs en voordeligs misloopt; die ene administratief dienstverlener waar u jaren op heeft gewacht maar die zich nooit eerder heeft aangediend…tot nu! Eenmaal in gesprek met ons zult u merken dat de overstap ontzettend goed voor u is en we begeleiden u dan ook volledig in een zo geruisloos mogelijke overstap.

  Neem vandaag nog de stap en ga gratis en vrijblijvend het gesprek eens met ons aan.
  Baat het niet dan schaadt het niet!

  Een kennismaking met 4 sterren

  Een kennismakingsrapportje als persoonlijk visitekaartje

  Om te laten zien dat we waarmaken wat we vertellen en beloven tijdens het kennismakingsgesprek hanteren wij een kennismakingsrapportje.

  Het rapportje, een geprepareerd blanco boekje, bevat onze bedrijfsgegevens, een gedegen inventarisatie van uw administratie, een samenvatting van onze dienstverlening, aanvullende aantekeningen over uw situatie, een blanco contract en onze algemene voorwaarden. Tevens is het boekje tegelijkertijd uw offerte.

  Om maximale transparantie te garanderen, uw vertrouwen te stimuleren en u te laten zien dat wij volledig van onze eigen kracht uitgaan laten we het boekje, zoals we dat hebben ingevuld bij u aan tafel, ingevuld bij u achter. Het kennismakingsrapportje is voor ons het maximale visitekaartje en representeert de eerlijke dienstverlening waar we voor staan.

  De totstandkoming van een offerte

  Wij werken met vaste maandabonnementen (geen voorschotten) gebaseerd op uw rechtsvorm, de omvang en complexiteit van uw administratie en uw fiscale situatie. Een abonnementstarief kan alleen in een persoonlijk gesprek worden berekend en het voordeel van een abonnement ten opzichte van voorschotten of jaarbedragen is dat u vooraf weet waar u aan toe bent.

  Een ander bijkomend voordeel is dat wij niet werken met naheffingen zelfs niet wanneer de omvang van uw administratie gedurende een jaar is toegenomen. De offerte die we aan tafel uitwerken geldt een geheel kalender jaar. Indien blijkt dat de omvang van uw administratie gedurende een kalenderjaar toeneemt treden we het daaropvolgende nieuwe jaar opnieuw met u met in overleg en bepalen we samen met u het nieuwe tarief. Transparant en eerlijk.

  overstappen boekhouder administratiekantoor accountant Kubus

  Jos Attema
  &
  Hilbert Kuipers

  Accountmanagers

  Hulp Nodig?

  WhatsApp met ons!
  24 uur per dag, 7 dagen per week.

  06-14 71 53 66

  …of doe een terugbelverzoek!

  Onze medewerkers bellen uw dezelfde werkdag nog terug tussen 9:00 tot 17:30 uur.